Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

μα τόσο χαμηλές τιμές? απίστευτο!!!.



Η abgraphics δημιούργησε το νέο δισέλιδο διαφημιστικό της ΕΠΙΠΛΟSTAR, που με δύο καταστήματα προμηθεύει την λιανική αγορά με έπιπλα ποιότητας και με χαμηλές τιμές. Τα καταστήματα της βρίσκονται α) ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 209 ΚΑΛΛΙΘΕΑ και β) ΣΤΡ.ΚΑΛΛΑΡΗ 22 Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ.

Το έντυπο στηρίζεται σε ένα σλόγκαν δημιουργημένο από την abgraphics "μα τόσο χαμηλές τιμές?απίστευτο!!!." και συνοδεύεται από την φωτογραφία μιας νεαράς κοπέλλας που δείχνει με φυσικότητα την πραγματική της έκπληξη για τις αναγραφόμενες τιμές. Βασικό χρώμα είναι το κόκινο και το πορτοκαλί με διακριτικές ακτίνες,και με μαύρο φόντο στο λογότυπο για να τονίζεται.Η χρήση των συγκερκιμένων χρωμάτων επιλέχτηκε για να τονίσει το πνεύμα της εταιρείας και την δυναμική της και παράλληλα τη φιλικότητα που χαρακτηρίζει το προσωπικό της ΕΠΙΠΛΟSTAR.

Αξίζει να επισκεφτεί κανείς την ΕΠΙΠΛΟSTAR,και να δεί από κοντά τόσο τις προσφορές όσο και την εξυπηρέτηση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. Επισκεφτείτε επίσης και την ιστοσελίδα της www.epiplostar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου