Τρίτη 30 Απριλίου 2013

μουσικο μεζεδοπωλείο "το πυροφάνι"

"το πυροφάνι" είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό μουσικό μεζεδοπωλείο που εδρεύει στον Πειραιά, στην πλατεία Καμινίων και είναι πασιγνωστο για τους υπέροχους ελληνικούς μεζέδες,το μυδοπίλαφο και την γαριδομακαρονάδα.Με τρείς διακεκριμενους chef προσφέρει  υψηλής πιότητας εδέσματα συνοδευομενα από ζωντανή ελληινική μουσική!!!
Η ab graphics λοιπόν,αποφάσισε να παρουσιάσει εικαστικά το κύριο στοιχείο του καταστήματος που είναι το θαλασσινό,να μυρίζει θάλασσα.Φωτογραφίσαμε λοιπόν μια τράτα σε γαλήνια θάλασσα και με την καταλληλη επεξεργασία και με την απλότητα που δηλώνει η ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα, δημιουργήσαμε την νέα κάρτα που θα ποτελεσει και τη βάση για όλες τις εικαστικές της παρουσιάσεις για το επόμενο διάστημα.


πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στην αίσθηση που θέλαμε να δώσουμε.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επισκεφτείτε!!!καλή σας όρεξη!!!

Photo editing using only photoshop


Η abgraphics συνεχίζει να δημιουργεί εμπνεόμενος από την προσπάθεια των επιχειρήσεων που πιστεύουν ακόμα πως αξίζει να δημιουργούν για το αύριο.Μπορεί η τεχνολογία της τρισδιαστατης εικόνας μέσω προγραμματων σχεδιασμού να είναι στην επικαιρότητα αλλά το κόστος δημιουργίας είναι μεγάλο και το αποτέλεσμα όχι παντα καλό. 
Εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε για τους πελάτες μας όμορφες και απλές δημιουργίες,φωτογραφίζοντας το προτότυπο προϊόν και οχι σχεδιάζοντας το,ωστε να είναι γνήσιο,και ταυτόχρονα δεν επιβαρύνουμε τον πελάτη με υπερβολικο κόστος ουτε με τη μεταφορά των προϊόντων του στο studio φωτογραφισης!
Σας παρουσιάζουμε την τελευταία μας επεξεργασμένη εργασία για λογαριασμό της εταιρείας Βedmate.gr που εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής.